Acreditări de presă

Massif Festival definește prin "Media" jurnaliști, fotografi, editori, bloggeri, vloggeri sau producători care au sarcina redacțională de a acoperi evenimentele desfășurate în cadrul festivalului pentru o instituție media recunoscută (print, online, radio sau TV), și care generează articole originale și review-uri despre festival.

Instituții Media Naționale
Oricine e interesat să acopere subiectul Massif Festival este rugat să completeze formularul cu toate datele solicitate. Toate aplicațiile vor fi atent analizate.

Reviste online și blog-uri
Redactorii de la revistele online și bloggerii trebuie să includă informații specifice despre website în descrierea solicitată în formularul de aplicare. Acreditările pentru această categorie sunt în număr limitat, așadar, aplicațiile vor fi atent analizate.

FOTOGRAFIE
Fotoreporteri
Pentru a fi acreditați, este obligatoriu ca fotoreporterii sa fie reprezentanții unei instituții media recunoscute ( publicație sau agenție de presa).
Va rugam sa rețineți ca prioritate au reprezentanții agențiilor de presa naționale, TV, radio, ziare generaliste, site-urilor si apoi freelancerii.
Cerințe pentru echipamentul foto
Doar fotografii cu echipament adecvat, profesionist sau semi-profesionist, în zona alocată fotografierii. Camere digitale simple, sau camerele telefoanelor mobile, selfie sticks nu vor fi acceptate, iar politica va fi atent respectată de echipă și securitate.

Informații generale:
Acreditările media și acreditările pentru fotografi sunt în număr limitat; vă reamintim că ele se vor oferi doar în regim de solicitare.
Aplicațiile vor fi acceptate până în data de 13 februarie 2023. Aplicanții vor fi anunțați până la data de 20 februarie 2023 la aceeași adresa de mail cu care s-au înscris in formular. Daca pe formular s-au înscris doua persoane, dar primește mail de confirmare doar pe una dintre adresele de mail, asta înseamnă ca ambele persoane din formular au fost acreditate.

Toate aplicațiile depuse după 13 februarie, ora 23:59, nu vor fi luate în considerare.
Trebuie să aveți și o confirmare din partea redacției pentru a acoperi acest subiect.
Acreditările sunt doar pentru reprezentanții media. Asistenții personali, asociații, invitații speciali sau alți angajați nu se califică drept reprezentanți media. Agențiile de PR, oaspeții sau membrii din familiile jurnaliștilor nu se califică pentru a solicita o acreditare media.
Pentru ca o instituție media să aibă acces la acreditare pentru festival, trebuie să aibă publicate/difuzate pe platforma media minim 3 articole referitoare la festival. Instituțiile naționale de presă pot solicita maxim 4 acreditări (jurnaliști + fotografi/cameramani). Pentru fiecare publicație oferim un maxim de 2 acreditări. Orice fel de cerință care nu se suprapune pe condițiile anterior menționate va fi analizată individual. Toate acreditările vor fi nominale si nu sunt transmisibile. Vă rugăm să nu ne contactați referitor la statusul aplicațiilor. Toți aplicanții vor primi răspunsul final până la data de 20 februarie 2023.

Acceptă termenii și condițiile